ce putem oferi

01.

MUZICA LIVE

Fara indoiala planificarea unui eveniment este plina de momente interesante si uneori tensionate. O piesa de rezistenta este cu siguranta alegerea muzicii. Dar nu-ti face griji, noi cei de la STAR ORCHESTRA iti punem la dispozitie doar concerte live astfel incat invitatii tai sa nu poata spune nimic deranjant despre eveniment.

02.

JOC DE LUMINI

Atmosfera explodeaza in momentul in care luminile incep sa se roteasca si sa se imprastie in toata locatia. Dau un plus de energie si invita oamenii la dans. De aceea iti punem la dispozitie cel mai performant joc de lumini care se sincronizeaza cu sistemul de sunet astfel incat totul sa fie din aceeasi poveste.

03.

DISCO DJ

Stim cat de important este sa nu existe momente de pauza, fara muzica. Totul trebuie imbinat perfect ca la un joc de puzzle, iar noi facem posibil acest lucru cu ajutorul DJ-ului noostru cu experienta care stie sa tina ritmul sus de fiecare data.

mai mult de atat.

04.

FUM greu &
GHEATA CARBONICA

La nunta printre cele mai asteptate momente si emotionante pentru invitati este valsul sau dansul mirilor. Atmosfera spectaculoasa pe care o ofera prezenta unei masini de fum greu contribuie desavarsit la reusita acestui moment. Apelati la serviciile de fum greu, pentru a invalui ringul de dans intr-un aer de basm.

05.

SONORIZARE

Fara microfonie si sunete deranjante. Avem un sistem extrem de performat de sunet care se pliaza pe numarul total de persoane si pe locatia selectata. N-ai de ce sa-ti faci griji. Totul se aude impecabil. Nu o spunem noi ci sutele de clienti multumiti.

06.

STUDIO PROPRIU

Te gandesti sa vii pe la noi sa ne asculti live sau vrei sa inregistrezi chiar tu o melodie? Perfect. Iti punem la dispozitie in Bucuresti propriul nostru studio performant. Putem stabili impreuna chiar si colajul si coregrafia pentru dansul mirilor.

TESTIMONIALE

CE SPUN ALTE PERSOANE DESPRE NOI

rocsana_marcu_star_orchestra
4.6/5
"Pentru o petrecere de neuitat recomand Star Orchestra, o echipa serioasa, talentata cu care am avut placerea sa colaborez de multe ori in diferite proiecte muzicale. ”
rocsana marcu
adriana bahmuteanu star orchestra
4.8/5
"Nu pot decat sa-i felicit pe cei de la Star Orchestra pentru abordarea originala a repertoriului cu muzica 100% live, dar si pentru activitatea de productie muzicala din cadrul studioului de inregistrari."
adriana bahmuteanu
5/5
"Am avut o seara magica si am trait alaturi de voi fiecare melodie. ”
pantel teodora
mirel_radoi_star_orchestra
4.9/5
"Ma cunosc cu cei de la Star Orchestra personal si ii recomand cu drag pentru un eveniment de calitate.”
mirel radoi
radu stefan star orchestra
5/5
“Felicitari pentru show-ul complet, plin de energie si repertoriul muzical diversificat. Este o echipa care reuseste sa imbine cu succes cele doua concepte: formatie (orchestra) si trupa band.”
radu stefan
4.9/5
"Va multumim ca ati fost alaturi de noi la cele mai importante evenimente din viata noastra.”
liliana badea
Prietenii tai oricand

rezerva un eveniment cu noi